Strykfria namnlappar – så använder du strykfria namnlappar

Strykfria namnlappar kan du fästa direkt på en yta utan att använda hjälpmedel. Du måste till exempel använda ett strykjärn när du ska fästa stryklappar eftersom de fästs med hjälp av värme. Detta slipper du med strykfria namnlappar. Man kan därför säga att strykfria namnlappar är som vanliga klistermärken, men med ett mycket kraftigare klister så att de ska fästa ordentligt vid både kläder och ägodelar.
Du kan se våra strykfria namnlappar nederst på denna sida.

Är det skillnad från leverantör till leverantör?

Alla strykfria namnlappar ser relativt lika ut, oavsett vilken leverantör du köper från. Storleken på namnlapparna är i regel densamma. Rent visuellt är det skillnad på vilka bilder, ikoner och bakgrunder du kan välja mellan. En del leverantörer erbjuder namnlappar med kända ikoner. Utöver det är det vanligt att erbjuda namnlappar med söta och roliga motiv.

Klistret avgör kvaliteten på dina strykfria namnlappar

Det kan vara relativt stor skillnad på kvaliteten på klistret. Om namnlappen har lim av dålig kvalitet ramlar den av snabbare. När det görs objektiva namnlappstester är namnlappens förmåga att fästa vid underlaget en viktig faktor.

Vi har lagt mycket energi på att testa olika material, och har valt ett väldigt bra material som är både flexibelt och har ett kraftigt klister som sitter bra fast vid underlaget. Våra egna tester visar att namnlapparna sitter mycket bra på hårda ytor som vattenflaskor, matlådor, leksaker osv. samtidigt som klistret också sitter som gjutet på kläder och textilier.

Strykfria namnlappar på kläder, tyg och textilier

När du ska fästa strykfria namnlappar på kläder och textilier är det viktigt att du fäster namnlappen på plaggets lapp med tvättråd. Kläm fast namnlappen ordentligt i tygfibrerna genom att använda tumme och pekfinger. Detta är speciellt viktigt i hörnen av namnlappen. Detta ger bäst resultat. Man bör också vänta 12 timmar med att tvätta plagget efter att namnlappen har fästs.

Strykfria namnlappar i svart/vitt

Våra traditionella klisterlappar i svart/vit är också producerade på ett slitstarkt material som sitter bra på alla ytor. Materialet är ursprungligen utvecklat för att foliera bilar, och tål all slags användning av aktiva barn.

Vad kostar strykfria namnlappar?

Pris är alltid viktigt. Samtidigt kan det ofta vara klokt att använda 10-20 kronor extra för att slippa att namnlapparna ramlar av vid tvätt osv. Om du kollar priserna hos andra leverantörer kommer du se att vi ligger ca mitt på skalan. Vi är inte billigast, men inte heller dyrast.

Som ett exempel får du betala 195 kronor för 120 namnlappar hos en annan leverantör, eller 1,63 kronor per namnlapp. Våra färglappar kostar 179 kronor för 132 namnlappar, eller 1,35 kronor per färglapp. Väljer du våra svarta/vita namnlappar kommer du ner i 0,75 kronor per namnlapp om du väljer Familjepaketet. Se hela vår prisöversikt.

Vi hoppas naturligtvis att du vill köpa våra produkter, och vi önskar dig välkommen som kund. Utöver våra namnlappar i god kvalitet kan vi också erbjuda:

  • 100 % nöjd-garanti – nöjd, eller pengarna tillbaka
  • Snabb leverans. Beställningar som görs före kl. 14.00 på vardagar skickas samma dag
  • Gratis frakt

BESTÄLL STRYKFRIA NAMNLAPPAR