SKOLAPPAR

Skolapper

Skolappar – namnlappar designade för märkning av skor

Skolappar är rent ut sagt genialiskt, och något som alla småbarnsföräldrar bör ha. Våra skolappar är speciellt utvecklade för att passa perfekt i hälen på skosulan, och gör det lätt för både barn och vuxna att se vem som äger skorna. Lapparna levereras med en tunn, genomskinlig skyddsfilm som ser till att text och motiv aldrig slits ner.

Våra skolappar har gjort vardagen enklare för tusentals småbarnsföräldrar och förskolepersonal runt om i landet. När barn kommer in efter att ha lekt ute sparkar de gärna av sig skorna i en stor hög. Det är inte alltid lätt att reda ut vilka skor som tillhör vilket barn. Med namnlappar för skor undviker du att förväxla eller tappa bort skor.

Skolapparna har ett kraftigt klister som sitter bra i alla slags skor, även i varma våta vinterskor och i gummistövlar med tjocka yllesulor.

Så fäster du skolappar:


Namnlapparna för skor är 30 x 24 mm stora och formade som en halvmåne. Det innebär att de passar bra både i vuxenskor och i små barnskor. Välj ett av våra många roliga motiv och skriv en, två eller tre rader med text.


Beställ skolappar


Vi hoppas naturligtvis att du vill köpa våra skolappar, och vi önskar dig välkommen som kund. Smartalappar har funnits på marknaden sedan 2012, och har sålt miljoner märklappar till konsumenter genom åren.

År 2017 övertog Schibsted aktiemajoriteten i bolaget, något som gjorde det möjligt för Smartalappar att bli ännu bättre. Utöver namnlappar i god kvalitet kan vi också erbjuda: