Smarta namnlappar från Smartalappar.se

NAMNLAPPAR SOM INTE RAMLAR AV!

Namnlappar som inte ramlar av är den viktigaste egenskapen när du ska märka sockor, skor, kläder, vattenflaskor och allt möjligt annat till barnen. Som småbarnsmamma eller pappa har du garanterat blivit uppmanad att sätta namn på alla ditt barns ägodelar. Speciellt runt förskolestart. Vi har billiga namnlappar för alla föremål, oavsett om det gäller märkning av sockor, vattenflaskor, pulkor eller namnlappar för kläder. Välj mellan hundratals söta och coola motiv – till ett bra pris:

Färglappar

100-tals färgglada namnlappar

Exklusiva namnlappar

Design… Camilla Rørvik

Klisterlappar i svart/vit

Traditionella namnlappar i svart/vit

Skolappar

Smart märking av barneskor

Stryklappar

För permanent märkning av kläder

När namnlappar som inte ramlar av är viktigast

Det är irriterande när en namnlapp ramlar av i tvätten. Därför har vi genomfört många tester av olika typer av material, och kan erbjuda strykfria märklappar som kan användas på allt – även kläder och textilier. Materialet har hög flexibilitet och ett kraftigt klister. Beställs genom att klicka på en av följande produkter:

| Färglappar | Exklusiva namnlappar |

Om du ska fästa självhäftande märklappar på kläder och textilier är det viktigt att du fäster dem på plaggets tvättrådslapp. Kläm fast lappen ordentligt vid tygfibrerna genom att använda tumme och pekfinger. Håll några sekunder. Detta är särskilt viktigt i hörnen av namnlappen. Du bör också vänta 12 timmar med att tvätta plagget efter att du fäst lappen. På så sätt ser du till att du får namnlappar som inte ramlar av.

När pris är viktigast

Om du är på jakt efter billiga namnlappar som snabbt och enkelt gör jobbet åt dig bör du välja våra traditionella namnlappar i svart/vit. Du får mest för pengarna om du väljer vårt ”Familjepaket” som ger dig hela 264 lappar för endast 198 kronor. Familjepaketet är ett av våra Smarta Paket, och innehåller både klisterlappar, stryklappar och skolappar. Du kan också välja vårt ”Strykfri Paket” som innehåller klisterlappar och skolappar, eller vårt ”Bästsäljar Paket” som motsvarar Familjepaketet, men med lite färre klister- och stryklappar.

| Klisterlappar | Stryklappar | Prisöversikt namnlappar


Beställ traditionella namnlappar i svart/vit


Skolappar

navnelapper

Våra unika skolappar gör det enkelt att märka alla typer av skor. Skolapparna är formade som en halvmåne, och placeras i hälen på skon. OBS! Aktiva barnfötter ger hög fuktighet och friktion i skorna, och skolapparna levereras därför med en extra skyddshinna som du enkelt fäster över skolappen innan du placerar den i skon. Om detta inte görs kommer du uppleva att texten och motivet nöts bort. Skolapparna har ett kraftigt klister. Fäster du dem ordentligt har du märkning som aldrig ramlar av.
| Mer om skolappar


Beställ skolappar


 

Strykmärken/stryklappar

Strykemerker

Våra strykmärken är suveräna för märkning av kläder och textilier. Det tar lite längre tid att fästa dem på kläderna, men de sitter i gengäld som fastsmälta på plagget – bokstavligt talat. Strykmärkena fästs, som namnet antyder, med strykjärn. När du fäster namnlappen med strykjärn smälter klistret in i tygfibrerna, och bildar hundratals små ”fiskekrokar” som hakar sig fast i tygfibrerna. Stryklapparna ramlar aldrig av! Men, vi har ett trick som gör att du kan ta bort lappen om plagget ska ärvas eller ges bort. Du hittar tipset på denna sida om strykmärken. Denna produkt är särskilt lämpad att använda för märkning av sockor, ylletröjor och andra plagg med stora eller flexibla maskor. Stryklapparna levereras med svart text på vit bakgrund.
| Stryklappar | Video: så fäster du stryklappar |


Beställ stryklappar


När strykfria namnlappar är viktigast

Strykefrie navnelapperInte alla vill lägga tid på att fästa märklappar med strykjärn. Då är det fint att det finns ett bra alternativ. Strykfria namnlappar är, som namnet antyder, lappar som kan fästas utan strykjärn. De har ett kraftigt klister som lämpar sig lika bra till märkning av matlådor, vattenflaskor, skolväskor, böcker, leksaker m.m. som till märkning av kläder som klänningar, byxor, ylletröjor, mössor, vantar … och så vidare.

Mer om:
| Strykfria namnlappar | Namnlappar för kläder |

Få eller många?

Ibland behöver du inte hundratals lappar. Du behöver bara en liten påfyllning, eller kanske ska du inte ha namnlappar för barn utan ska använda dem för att märka något helt annat, till exempel verktyg, eller till en familjemedlem som har flyttat till ett sjukhem. Då är det fint att kunna köpa ett mindre antal. Vi ger dig möjlighet att köpa 42 självhäftande klisterlappar eller 42 stryklappar för bara 99 kr inkl. frakt. Välj få eller många namnlappar i svart/vit – du bestämmer.

KLISTERLAPPAR STRYKLAPPAR SKOLAPPAR
42 st 99 kr 42 st 99 kr 12 st 99 kr
84 st 139 kr 84 st 139 kr 24 st 129 kr
168 st 169 kr 168 st 169 kr 36 st 149 kr

Mer om: 
| Namnlappar till barn | 100% nøjd garanti |  

Vill du ha gratis namnlappar?

Schibsted är vår största ägare, och du kan få 24 gratis namnlappar från Family.se. Allt du behöver göra är att skriva upp dig för att få deras gratis nyhetsbrev. Family.se är helt gratis, och du får tillgång till många intressant artiklar som är relevanta för småbarnsföräldrar och många andra fördelar.

| Om family.se |