Namnlappsgaranti

100% NÖJD KUND GARANTI på Smartalappar.se

 

Marknadens råaste namnlappsgaranti:

Om du inte är 100 % nöjd med våra smarta namnlappar ger vi dig pengarna tillbaka. Allt du behöver göra är att ge oss besked inom 100 dagar efter köpet.

Garantin är helt ovillkorad. Även om orsaken till att du är missnöjd är att du själv har skrivit fel när du beställde namnlapparna får du pengarna tillbaka. Eller nya namnlappar, om du hellre vill ha det. Du bestämmer! Här kan du läsa mer om garantin och hur du ber om att få pengarna tillbaka.

Vi har valt att erbjuda denna garanti för att du ska känna dig trygg när du handlar namnlappar från oss, och vi sträcker oss långt för att du ska bli helt nöjd.

Enligt svensk lag är vi faktiskt inte förpliktade att erbjuda ångerrätt. Namnlappar är så kallade ”tillverkade varor” vilket betyder att produkten är särskilt producerad för dig, och vi har inte möjlighet att sälja produkten till andra. För andra varor kräver norsk lag att man ska erbjuda 14 dagars ångerrätt. Vi har alltså valt att erbjuda dig rätt att ångra ditt köp upp till 100 dagar efter att du gjorde köpet.

Med vår namnlappsgaranti finns det absolut ingen risk med att använda Smartalappar som din leverantör av namnlappar. Våra coola namnlappar levereras snabbt till dig, till bra priser.

Vi önskar dig välkommen som kund.

Beställ namnlappar här:

Färglappar

100-tals färgglada namnlappar

Exklusiva namnlappar

Design… Camilla Rørvik

Klisterlappar i svart/vit

Traditionella namnlappar i svart/vit

Skolappar

Smart märking av barneskor

Stryklappar

För permanent märkning av kläder