Om smartalappar

Smartalappar.se är en webbutik som ägs och drivs av Navnelapper AS. Bolaget etablerades 2012 av Anders Rolland, en småbarnspappa som plikttroget märkt alla kläder och ägodelar åt sina två barn från det att de började i förskolan. Efter att ha förlorat ett par dyra Cherrox-stövlar i förskolan började han leta efter andra sätt att märka barnskorna på.

Behövde söka sig till Australien

Det som fanns tillgängligt i Norge ramlade fort av och texten nöttes snabbt bort (vilket alltså resulterade i borttappade Cherrox-stövlar). Till slut fick Anders köpa specialutvecklade och dyra skolappar från utlandet över internet. Närmare bestämt från Australien. Anders tänkte att det måste vara fler än hans barn som hade behov av bra skolappar. Så föddes idén om egenproduktion av smarta namnlappar.

Schibsted är vår största ägare

År 2017 kom VG og Schibsted in som ägare i Navnelapper AS. En kvalitetsstämpel som vi är stolta över. VG äger 80 % av bolaget, och vi har ett nära samarbete.

Namnlappar som inte ramlar av

Det allra viktigaste med en bra namnlapp är att den inte ramlar av och att texten inte nöts bort. Vi har lagt mycket tid och resurser på att testa många olika material från olika leverantörer för att hitta de bästa lösningarna.

Smartalappar – nytt och nyttigt

Smartalappar är stolta över att vara först med att lansera unika, egenutvecklade namnlappar att fästa i barnskor. Dessutom är vi glada över att kunna presentera: