KLISTERLAPPAR

Klistrelapper, fra Smartlapper.no

Klisterlappar för märkning av kläder och utrustning

Har du barn som går i förskola eller skola? Kanske är du anhörig till någon som bor på sjukhem, eller så driver du en verksamhet med anställda som har behov av namnlappar till verktyg eller uniformer? Oavsett din situation: klisterlappar med namn och telefonnummer kommer göra det enklare för dig att hålla koll på dyrbara ägodelar.

Klisterlappar med kraftigt klister

När du ska sätta smarta namnlappar på dina ögodelar är det viktigt att du använder namnlappar med ett klister som håller god kvalitet. Om du använder lappar med dåligt klister är det större risk att de ramlar av. Smartalappar erbjuder lappar som sitter som gjutna på underlaget. Vi har modern produktionsutrustning och använder endast material i toppkvalitet.

Vad ska du märka?

Vilken produkt du bör köpa beror på dina önskemål och vad du ska märka. En del önskar helt neutrala, vita klisterlappar utan bild – bara svart text. Andra önskar färgglada klisterlappar med ikon. Om du ska märka ägodelar med hård yta, t.ex. vattenflaskor, matlådor, verktyg osv. kan du välja både de neutrala vita och våra färgglada namnlappar.

Märkning av kläder

Om du ska märka kläder och textilier har vi två rekommendationer. Du kan använda våra färgglada klisterlappar, eller våra stryklappar. Våra färgglada klisterlappar (som du även kan välja i neutrala svart/vita färger) har ett mycket kraftigt klister som sitter bra på textilier. Du ska då fästa klisterlappen på tvättrådslappen för att den ska sitta så bra som möjligt (så fäster du strykfria namnlappar på kläder). Stryklappar fästs vid kläderna med hjälp av strykjärn. Klistret smälter in i tygfibrerna, och lappen ramlar aldrig av. Detta är en bra lösning för permanent märkning av t.ex. barnkläder och uniformer.

Du gör vardagen lättare för anställda i förskolan och skolan

Om du har barn i förskola eller skola ska du veta att de anställda blir väldigt glada när du sätter klisterlappar i alla kläder och personliga ägodelar. Mycket tid går åt till att leta efter kläder och saker som har blivit lagda på fel ställe. Detta är tid som kunde ha använts ihop med ditt barn. Samtidigt minskar du risken för att saker tappas bort. Bilden nedan visar mängden glömda kläder på en skola efter ett halvt läsår. Merparten av detta skänktes till second hand och kom aldrig tillbaka till sin rätta ägare.

Klistrelapper til merking av klær og utstyr

Läs också:
| Namnlappar för barn | Förskolestart, experternas 10 bästa tips | Skolappar | Stryklappar